Bernafon powerbank til høreapparater

Bernafon høreapparatstilbehør

Her får du et overblik over alle de forskellige Bernafon tilbehør til høreapparater som vi kører med hos Davidsen Hørecenter.

Bernafon Charger Plus

Bernafon Charger Plus er et smart tilbehør til Bernafon Alpha høreapparater. Den fungerer som en powerbank og har strøm til tre fulde opladninger af to høreapparater. Opladeren er nem at have med på farten og er derfor perfekt til brugeren med en aktiv livsstil.

Læs mere om Bernafon Charger Plus her.

Pris: 2.000,- inkl. moms

Bernafon Powerbank oplader
Bernafon Sound Clip

Bernafon SoundClip

Med Bernafon SoundClip kan du bruge dine Bernafon høreapparater som et headset og dermed snakke i telefon og høre musik direkte gennem dine høreapparater. SoundClip er kompatibel med Android™ og iPhone®.

Læs mere om Bernafon SoundClip her.

Pris: 1.500,- inkl. moms

Bernafon TV-adapter

Bernafon TV-adapter streamer lyden fra fjernsynet direkte til dine Bernafon høreapparater i høj lydkvalitet. Du får hermed en mere klar tale og bedre forståelse af lyd.

Læs mere om Bernafon TV-adapter her.

Pris: 2.000,- inkl. moms

Bernafon TV-Adapter
Bernafon fjernbetjening

Bernafon fjernbetjening

Denne fjerbetjening kommunikerer trådløst med dine Bernafon høreapparater og gør det muligt at justere lydstyrken samt skifte program på en diskret måde. 
Fjernbetjeningen er også til dig, der kan have svært ved at betjene trykknapperne på høreapparaterne.

Læs mere om Bernafon fjernbetjening her.

Pris: 1.000,- inkl. moms

Bernafon Charger

Den stabile “plug & play”-oplader lader genopladelige Alpha og Viron høreapparater op på 3,5 timer. Den induktive kontaktløse opladning sikrer stor pålidelighed og brugervenlighed. Opladeren fås i to modeller afhængig af høreapparatmodellen: Charger miniRITE T R og Charger miniBTE T R. Kompatibel med Alpha og Viron miniRITE T R.

Læs mere om Bernafon Charger her.

Pris: 2.000,- inkl. moms

Bernafon oplader til høreapparater

Bernafon bordoplader til Encanta

Den nye oplader er lille og nem at tage med. Stå op om morgenen med visheden om, at dine høreapparater har strøm til hele dagen. Efter kun én times opladning har du strøm til en hel dags brug. Kompatibel med Bernafon Encanta miniRITE. 

Læs mere om Bernafon bordoplader her.

Pris: 2.000,- inkl. moms