Hørespecialist Mathias Davidsen tilpasser høreapparater på ældre mand

Kundehistorier

Hos Davidsen Hørecenter gør vi alt for at hjælpe vores kunder til den bedst mulige høreløsning. 
Service og kvalitet er vores varemærke og vores kunders oplevelse er vigtig for os. 

Læs også gerne vores anmeldelser på Trustpilot.

“Jeg har brugt høreapparater i ca. 12 år og nu er det fjerde sæt jeg skal have. Jeg blev anbefalet af en bekendt, at tage ind til Davidsen Hørecenter og det har jeg været utrolig glad for.”

“Jeg skulle lige på plads i min nye bolig, inden jeg begyndte på nye høreapparater, men så skulle det også være. Nu ville jeg gøre noget for at komme til at høre bedre, for det har været et stort problem længe. Jeg har ikke kunne høre noget som helst og jeg har følt mig isoleret. Min omgangskreds følte også, at jeg trak mig når vi var sammen og det mærkede jeg også selv. Min lyst til at komme ud og med til arrangementer var blevet mindre og mindre og jeg fik ingenting ud af at være med syntes jeg.”

“Jeg tog ind i butikken til Connie, hvor vi fik en god snak om min hørelse. Der var lige kommet et afbud og den fik jeg tilbudt, så jeg kunne komme i gang med det samme. Allerede dagen efter, kom jeg ind til Mathias og fik taget en høreprøve. Han fandt også ud af, at mit problem var stort. Han anbefalede mig at afprøve nogle apparater fra Phonak til en start og samtidig fik han lavet aftryk af mine øre til støbte propper. Tre uger efter kom Mathias hjem til mig og fra den dag, ændrede mit liv sig – Det var som en ny begyndelse. Mathias er meget dygtig og tillidsfuld - Jeg er så taknemlig.”

“Nu kunne jeg pludselig hører fuglene, blinklyset i min bil, mit køkken ur’s tikken og jeg kunne blive ved. Læs resten

Else Deleuran Schaffer, 81 Varde

"Gennem næsten 10 år med sygdommen menières og efterfølgende tinnitus, havde jeg endnu ikke fundet nogen der har kunne hjælpe mig til en god høreapparatsløsning. Især de sidste apparater gav mig ubehagelige oplevelser med mislyde og stress til følge, så jeg til sidst gik og faldt om af svimmelhed. Jeg blev klar over, at nu måtte der gøres noget. Jeg følte ikke, at jeg blev lyttet til på sygehuset og måske er det også derfor, at det aldrig har virket for mig."

"Jeg besluttede derfor at kontakte Davidsen Hørecenter, som jeg havde set i avisen. Jeg fik lavet en aftale om et hjemmebesøg, og efterfølgende kom Jonas hjem til mig. Det var en helt ny afslappende oplevelse, uden forstyrrende telefonopkald osv.. Han informerede mig om mine muligheder og derefter havde jeg flere forskellige apparater på prøve, for at se hvilke der passede bedst til mig."

"Jeg endte med at vælge de første jeg prøvede, da jeg fandt dem mest behagelige og de blev i mine øre. Jeg kan nu også regulere lydstyrken selv, og det skal jeg lære at bruge noget mere. Nu får jeg fuld glæde af mine apparater, selv i stressede situationer."

"Havde jeg vidst, at jeg kunne købe mig til en bedre hørelse dengang, havde jeg gjort det for længst."

"Jeg er aldrig blevet informeret om de muligheder, som Jonas gav mig. Jeg fik lov til at prøve noget forskelligt, så jeg selv kunne vælge lige præcis det der var bedst for mig. Jonas har været forbi flere gange, netop for at vi sammen kunne finde den bedste løsning."

Martin Obeling, 81 Rødding

"Mit forløb hos Davidsen Hørecenter har været positivt fra starten. Der har været god kontakt gennem det hele og vi har sammen fundet frem til en rigtig god løsning for mig. Det har været en god oplevelse at få høreapparater, specielt i selvskaber hører jeg nu meget bedre. Jeg er døv på mit venstre øre, så den cross-løsning jeg har fået nu, gør at jeg nu kan høre på begge mine ører igen. Jeg kan nu se at jeg desværre er kommet lidt sent igang, da jeg gerne ville have haft denne hjælp noget tidligere."

"Jeg håber at andre i samme situation som mig, prøver at se hvad det kan gøre for dem. For mig er det kun blevet bedre og i dag ville jeg ikke undvære mine høreapparater."

"Det der fangede mig ved Davidsen Hørecenter, var at de også kunne komme hjem til mig og hjælpe med alt. Det betyder meget for mig at kunne være i mine vante rammer og stadig få den professionelle hjælp jeg havde brug for."

"Jonas har været rigtig god til at rådgive mig i hele forløbet og sørge for at jeg fik den løsning der passede bedst til mine behov. Han har været god til at holde dialogen og jeg kan kun anbefale Davidsen Hørecenter til andre som har brug for hjælp til en bedre hørelse."

"Vent ikke - bare gå i gang."

Niels Peter Wiborg, 83 Christiansfeld

"Mine børn og min kone Anny har længe sagt, at jeg havde et problem med hørelsen, men jeg var god til at slå det hen og ville ikke rigtig anerkende det."

"Vi kender begge to Connie fra Davidsen Hørecenter, og en dag vi gik vi forbi butikken i Varde , vinkede hun til os og bød ind på kaffe. Vi sad og snakkede lidt og Anny spurgte så om jeg ikke skulle bestille en tid høreprøve, nu vi var der. Jeg synes jo ikke at det var nødvendigt, men Connie mente, at det var en god ide at få det tjekket. Jeg fik en tid til en høreprøve og det endte med at mine børn og konen fik ret. Samme dag som høreprøven fik jeg nogle genopladelige apparater sat på og hvilken forskel. Det skulle jeg have gjort for længe siden. Mathias nævnte at der var nogle nye apparater fra Oticon på vej, så det ville han foreslå at jeg prøvede af, inden jeg besluttede mig. Det fungerede bare fra starten."

"Min livskvalitet er blevet meget bedre, og børn og børnebørn kan jeg nu snakke med uden problemer. Det er skønt. Anny er også super glad, for nu kan vi meget bedre snakke sammen uden misforståelser. TAK fordi i var standhaftige og fik mig til at prøve det - Det er skønt igen at kunne høre fuglene - Jeg vidste slet ikke at jeg havde savnet den lyd.. samt mange andre. Så kom de nye apparater på markedet og jeg fik også dem på prøve og hold da op. Det fungerede jo godt med de første men de nye var bare en tak bedre i vindstøj og rumklangen var også bedre. Læs resten

Aksel Pedersen, 69 Grindsted

"Min kone Britta, havde i lang tid sagt til mig, at jeg ikke hørte så godt længere. Lyde som vaskemaskinen - Tørretumbleren osv. var jo lyde som jeg godt kunne undvære"

"Da jeg tidligere har arbejdet sammen med Connie fra Davidsen Hørecenter, kiggede jeg forbi butikken en dag og fik en kop kaffe og en sludder. Vi snakkede lidt om hørelse og så tilbød hun, at vi kunne lave en høreprøve for lige at se, hvordan min hørelse egentlig var. Det var som jeg havde frygtet. Der var slet ingen tvivl om, at det var på tide at få høreapparater."

"Jeg kom ind til Mathias og han var meget grundig og forklarede, hvordan hele forløbet kunne foregå - trin for trin, for at vi kunne finde frem til den hel rigtige løsning for mig. Jeg startede med at prøve de nye Phonak Lumity 90 i genopladelig model. Det gik faktisk over alt forventning, men Mathias mente, at vi lige skulle prøve et andet mærke inden jeg besluttede mig, så jeg fik de nye Oticon Real1 i genopladelig model på."

"Ikke på noget tidspunkt følte jeg, at der var travlt med at få afsluttet prøveperioden. Der var altid god tid til gennemgang og spørgsmål. Ved mit næste møde med Mathias ville jeg gerne lige prøve Phonak`s apparater igen. Læs resten

Leo B. Sørensen, 69 Holstebro

“Jeg har gået om den varme grød længe, og jeg syntes selv at der var lidt med hørelsen. Min familie havde ikke sagt noget, men måske antydet det lidt." "Jeg slog det hen med, at præsten nok stod forkert eller at foredragsholderen snakkede lidt lavt. Jeg havde rigtig mange undskyldninger for mig selv for jeg syntes jo det gik fint nok."

"Efter lidt tid fik jeg bestilt en tid ved øre-/næse-/halslægen i Varde, og han mente også, at det var tid til at gøre noget."

"Jeg havde gået forbi Davidsen Hørecenter i Vestergade Varde mange gange inden jeg tog mod til mig. Jeg fik så en tid til en høreprøve ved Mathias og det skulle vise sig at være en god beslutning."

"Mange af mine bekendte der bruger høreapparater, havde jeg snakket med inden, så jeg var overbevist om, at det ville blive en stor opgave at få høreapparater. De havde jo fortalt mig, at de havde store problemer med at få det til at fungerer... Skinger i lyden, kløe i ørene og mange andre udfordringer, men alt det har jeg ikke på noget tidspunkt mærket. Tværtimod gik det faktisk nemmere end jeg havde troet. Det skyldtes nok også at Mathias var meget omhyggelig og god til at lytte til mig. Et godt samarbejde."

"Jeg fik Oticon More3 i genopladelig model på prøve i januar 2023, og allerede fra første dag var det en god oplevelse. Læs resten

Kirsten Raaschou, 86 Varde
høreapparatskunde i Davidsen Hørecenter

“Jeg har haft høreapparater i ca. 8 år, og har tidligere fået dem i Esbjerg. Denne gang blev jeg anbefalet at prøve Davidsen Hørecenter, da de har en annonce i vores kalender i Marineforeningen. En fra Marineforeningen havde allerede fået apparater hos Davidsen og var meget tilfreds. Så det ville jeg prøve denne gang.
Mit første møde med Mathias var en fantastisk god oplevelse - meget kompetent og omhyggelig med tingene. Utrolig nem at tale med. Han lyttede meget til mine behov og hvad jeg gerne ville have, og hvad jeg havde brug for. Jeg følte mig i centrum og følte at det var mine behov der blev lyttet til. Han pressede ikke bare noget ned over hovedet på mig. Det var en god fornemmelse.
Jeg fik Oticon More1 apparater i genopladelig model på prøve, og det fungerede over alt forventning fra første dag.
Når jeg går en tur med min hund, kan jeg nu høre poterne på fliserne. Det har jeg aldrig kunnet før… smiler.
Vi har fået ro i hjemmet, da Tv’et er skruet så langt ned, så Birthe næsten ikke kan høre den.
Det har været lidt hårdt, at jeg altid skulle råbe højt, men nu kan jeg spare på stemmen, siger Birthe. Hvor er det dejligt for os begge. Læs resten

Knud Erik Skytte, 78 Esbjerg
Knud Erik Skytte er høreapparatskunde hos Davidsen Hørecenter

“Jeg er meget glad og tilfreds med mine apparater - når nu det ikke kan være anderledes med min hørelse”, siger Aase med et smil.

“Min søn har i længere tid presset lidt på og sagt til mig, at jeg mumlede, selvom jeg nu selv syntes, at jeg kunne høre alt det jeg havde brug for… Men så var jeg på højskole i februar 2022 og her gik det op for mig, at min hørelse måske ikke var så god, som jeg troede. Jeg måtte i hvert fald sætte mig bestemte steder, for at kunne høre bedre.“

“Senere på året mødte jeg Connie Fra Davidsen Hørecenter på Oksbøl Apotek, hvor jeg besluttede mig for, at takke ja til at få lavet en kort test af min hørelse. Det viste sig også, at der var noget om snakken, og jeg fik derfor besøg at hørespecialisten, Mathias, hjemme hos mig selv i Vrøgum."

"Når jeg nu tænker mig om, har jeg måske nok også haft lidt svært ved at høre TV’et, børnebørnene og telefonen. Jeg havde bare affundet mig med, at jeg skulle skrue lidt ekstra op for Tv’et, men det har da været lidt et problem, når jeg så har været hjemme hos andre, som ikke skruer lige så højt op. Det er jo en livskvalitet i sig selv, at dette ikke er et problem længere." Læs resten

Aase Dybdahl, 77 Vrøgum
kunde i Davidsen Hørecenter

Endelig hører jeg godt igen!

Rejsen startede med, at jeg så en artikel om, at Mathias kørte hjem til folk. Jeg tænkte det var smart, så jeg skrev hans tlf. nr. ned, til når engang jeg skulle have nye høreapparater. Mine Apparater var kun godt 2 år gamle, men jeg fik at vide i Esbjerg hvor jeg før gik, at det var ørevoks der gjorde at jeg ikke kunne høre bedre. Jeg tog til ørelægen, men der var ingen voks. Da jeg så en artikel igen, med at nu startede Mathias også en butik op i Varde, tog jeg beslutningen om, at nu skulle det være.. nu ville jeg prøve noget nyt.

Min familie var nu så irriteret over at vores samtaler var blevet meget svære og at det var et stort problem for os som familie. De syntes også at jeg skulle prøve noget nyt. Jeg fik bestilt en tid ved Davidsen Hørecenter, og Mathias kom hjem til mig. Det var et dejligt besøg i vante omgivelser. Jeg fik lavet en høreprøve og aftryk til nogle nye propper. Allerede da glædede jeg mig til, at Mathias skulle komme igen med de nye More høreapparater som er genopladelige. 2 uger efter kom Mathias forbi, og det blev en fantastisk oplevelse! Det fungerede bare med det samme. Læs resten

Vera Ernø Andersen, 80 Varde
Vera høreapparatskunde

Jeg har brugt høreapparater i godt 4 år. Da jeg så skulle have nye, var det en smule svært at få en tid ved ørelægen i Esbjerg, så jeg bestilte en tid ved den nye ørelæge i Varde og kom hurtig til.

Herefter fik jeg bestilt en tid hos Davidsen Hørecenter, da jeg havde hørt godt om dem. Her mødte jeg Mathias for første gang. Vi snakkede lidt om mine behov og hurtigt fandt Mathias en god løsning frem til mig.

Det første jeg registrerede var, at jeg pludselig kunne høre mit ur, så jeg spurgte min mand om den altid havde sagt noget og han grinede - ja det har den altid gjort. Jeg kunne også lige pludselig høre mine egne fodtrin. Jeg fandt hurtigt ud af, at jeg var gået glip af rigtig meget lyd i de sidste mange år.

Min familie har nu fundet ud af, at de ikke kan snakke bag min ryg, for nu hører jeg det hele og det er hel fantastisk.

Der er også jagt i soveværelset inden jeg skal sove, for nu kan jeg høre myggene. Læs resten

Anne Skydt, 40 Årre
Anne høreapparatskunde

“Jeg er meget begejstring over at have fået en hørelse igen, som jeg havde for over 25 år siden!

For mange år siden fik jeg en tumor på høre/balancenerven og derefter har jeg haft brug for høreapparater. De seneste år har jeg haft problemer, særligt med lyd bagfra, hvilket gjorde mig decideret bange fordi jeg bl.a. ikke kunne høre fodtrin osv. Jeg trak mig også fra mange sociale ting, fordi jeg til sidst ikke fik noget ud af det.

Jeg hørte fra en af mine bekendte at Davidsen Hørecenter skulle være et godt sted, og han havde haft en rigtig god oplevelse – så jeg kontaktede dem og fik besøg af hørespecialisten Jonas. Nu har jeg fået de nye Phonak med Cros-system, da jeg er døv på det ene øre.

Lydkvaliteten i mine nye apparater tåler ingen sammenligning med de gamle apparater jeg havde. Lyden er nu helt anderledes og SÅ meget bedre end før - og så kan jeg igen høre det hele omkring mig. Jeg kan nu igen deltage i sociale sammenkomster og jeg har derudover fået nemmere ved at høre mine børnebørn.

I dag er det nærmere konen, der vil have justeret lyden på TV’et højere op end mig selv – hvilket er noget sjovt. Hun synes at min hørelse er blevet betydeligt bedre og hun behøver ikke længere at gentage sig selv som før. Læs resten

Gunnar Stokbæk, 75 Ribe
høreapparatskunder i Davidsen Hørecenter

Jeg fandt en annonce for Davidsen Hørecenter i Varde Ugeavis, og da min søn kender en dame fra bridge, som havde fortalt om hendes oplevelse med Davidsen Hørecenter, blev vi enige om, at det skulle vi prøve.

Med min alder på 97 år, var det jo også dejligt bekvemt, at Mathias kom hjem til mig. Først kom Mathias forbi for at lave en høreprøve og et nyt aftryk til propper. Da jeg så skulle have udleveret mine nye høreapparater, var min datter tilstede. Vi følte begge, at vi fik en super god service og en fantastisk behandling.

Mathias var rigtig god til at forklare alt om brugen af de nye apparater - dejligt let forståeligt.

De gamle høreapparater var jeg aldrig rigtig glad for. De var meget skinger i lyden, men de nye More1 i genopladelig model, blev jeg hurtigt glad for, lyden var mere rund og blød. Det har fungeret fra dag et, dog skulle jeg lige vænne mig til, at jeg kunne hører meget mere med de nye.. bl.a. mit køleskab.

Jeg kan roligt give Mathias de bedste anbefalinger til dem der har brug for hjælp til hørelsen.

Dejligt at der nu er mulighed for at få besøg herhjemme, TAK for det.

Helga Hansen, 97 Varde
Helga høreapparatskunde hos Davidsen Hørecenter

Jeg har brugt høreapparater siden slutningen af 2019, og det har aldrig rigtig fungeret for mig.

Mine børn sagde ofte til mig, at jeg skulle få noget andet som kunne fungere bedre. Min svigersøn havde kigget på nettet og fandt frem til Davidsen Hørecenter i Varde. Vi havde også hørt fra Carolineparken i Varde, at Mathias ofte var på besøg på hjemmet hos de ældre. De roste ham meget. Så jeg besluttede mig for at det skulle have en chance.

Jeg ringede og fik en tid til en høreprøve samt udlevering af nogle nye apparater og så var jeg lige forbi ørelægen i Varde for at få fjernet voks. Mathias kom hjem til mig og lavede en høreprøve og aftryk til nye propper, som bare fungerede fra første dag.

Det er bare så dejligt at min familie nu skal passe på hvad de siger - siger Maren med et smil. Min familie er lige så glade som jeg, da vi nu kan snakke sammen uden de store problemer. Det har til dels også hjulpet lidt på min tinnitus.

Jeg fik More1 høreapparater i genopladelig model. Det er smart, at sætte dem i opladeren om aftenen og så er de klar næste morgen. Læs resten

Maren Sørensen, 81 Varde
Maren høreapparatskunde hos Davidsen Hørecenter

Jeg har brugt høreapparater i godt 6 år. Det var længe undervejs og jeg var meget træt af, at jeg ikke kunne være med i samtaler og jeg følte mig ofte udelukket. Det irriterede mig grusomt, da jeg altid har været meget aktiv i idrætslivet. Jeg har været gymnastikinstruktør i 60 år.

Jeg fik de første høreapparater i Varde tilbage i 2015. Da jeg så skulle have nye, ville jeg prøve nogle andre, og der mødte jeg Mathias Davidsen i Varde.

Han anbefalede mig at prøve nogle nye apparater i genopladelig model og det var bare fantastisk, da jeg har meget leddegigt i mine fingre. Nu er jeg fri for at skifte batterier, som jeg synes er svært. Nu kan jeg igen være med i samtaler og det betyder meget i det sociale sammenhæng.

Jeg er meget glad for Mathias. Han er tillidsfuld og meget kompetent. Altid glad og i godt humør - og så taler han et sprog vi alle forstår.

Jeg kan kun give Davidsen Hørecenter de bedste anbefalinger.

Nanna Kjeldsen, 90 Janderup
Nanna høreapparatskunde i Davidsen Hørecenter

Vi er meget tilfredse!

Vores første møde med Connie og Mathias var til et Oticon foredrag i Esbjerg, hvor vi fik indsigt i, hvor vigtigt det er med en god hørelse.

Else vidste godt, at hun trængte til at få høreapparater, så nu blev beslutningen taget og vi fik en tid hos Mathias, dengang han sad i Danmarksgade i Esbjerg.

Vi fik en rigtig god snak med Mathias og det endte ud med, at vi begge fik apparater på prøve. Det var en super god oplevelse, og det fungerede fra dag 1. Servicen var i top og vi følte os altid velkomne.

På et tidspunkt hørte vi så, at Mathias var blevet selvstændig med Davidsen Hørecenter og vi besluttede, at vi gerne ville fortsætte hos ham, da vi så hans annonce i avisen.

Vi har 100% tillid til Mathias og sætter stor pris på hans arbejde. Vi anbefaler alle i vores omgangskreds, at de skal kontakte Davidsen Hørecenter, hvis de skal have nye høreapparater... og så er det jo genialt med hjemmebesøg, hvor vi er i vores vante omgivelser. Læs resten

Else og Hardy Nicolajsen, 76 og 81 Esbjerg
Else og Hardy høreapparatskunder i Davidsen Hørecenter