Davidsen Hørecenter butik i Varde

Om Davidsen Hørecenter

Davidsen Hørecenter er et delvist mobilt hørecenter, ejet af Audiologist Mathias Davidsen.
Besøg en af vores butikker i centrum af Varde eller Haderslev, eller book tid til et hjemmebesøg, og få besøg af en af vores dygtige hørespecialister. Vi kører på hjemmebesøg i hele Syd- og Sønderjylland.

Tag et kig på siden og læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig til en bedre hørelse!

Hvem skal jeg vælge?

Der findes et hav af hørecentre rundt i landet, og det kan være svært at finde ud af hvem man skal vælge. Davidsen Hørecenter sikrer dig professionel og personlig rådgivning, samt tid til at finde den bedste høreløsning for dig.

Der findes forskellige tilskud, når man skal købe høreapparater, og dette kan også være en jungle at finde rundt i. Derfor sørger vi selvfølgelig for at søge både offentligt og kommunalt tilskud for dig, samt indberetter til “danmark”.

Hjemmebesøg

Har du ikke mulighed for at komme ind i nogle af vores butikker, kommer vi gerne på hjemmebesøg i stedet for, uanset hvor i Syd- og Sønderjylland, du bor. Vi er en mobil høreklinik og tilbyder derfor at komme ud til dig i trygge og vante rammer og lave alt fra høreprøve til tilpasning af høreapparater. 

Så hvis du ikke har mulighed for at besøge vores butikker, er vores mobile høreklinik her for at sikre, at du stadig kan få den nødvendige hjælp og støtte til din hørelse. Kontakt os for at planlægge et hjemmebesøg, og lad os tage os af dine hørebehov på en bekvem og tryg måde.

Livskvalitet

Vi ved præcis hvor vigtig høresansen er for din hverdag og derfor går vi ikke ned på kvalitet. Hos Davidsen Hørecenter udleverer vi kun de bedste høreapparater på markedet, som Oticon, Phonak, Widex, Bernafon, så du er sikret den bedste lyd.

Der findes mange forskellige høreapparater og det er meget individuelt, hvilket der passer bedst til dine behov. Dette vil vores dygtige hørespecialister hjælpe dig med, så du får den bedst mulige behandling af dit høretab.

Davidsen Hørecenter tilbyder

  • Personlig & professionel rådgivning i hele åbningstiden

  • Mulighed for hjemmebesøg

  • Gratis prøveperiode af høreapparater

  • Markedets bedste høreapparater

  • 4 års garanti og service

  • Fornuftige priser

  • Hjælp til at søge diverse tilskud

Mød vores team

Connie Larsen, sekretær og outreach hos Davidsen Hørecenter

Connie Larsen

Sekretær

Connie sidder til dagligt i vores butik i Varde gågade, når hun ikke er ude og lave foredrag eller høretest på apoteker. Det kan også være Connie der tager telefonen, hvis du ringer til os.

connie@davidsenhc.dk

Bodil Rasmussen

Sekretær

Bodil sidder til dagligt i vores butik i Haderslev gågade, når hun ikke er ude og lave høretest på apoteker. Det kan også være Bodil der tager telefonen, hvis du ringer til os.

bodil@davidsenhc.dk

Tjana Davidsen, mediegrafiker hos Davidsen Hørecenter

Tjana Davidsen

Mediegrafiker

Tjana er vores mediegrafiker og det er bl.a. hende som står for vores hjemmeside, avisannoncer, sociale medier osv. Hun vil sommetider også være at finde i butikken som ekstra hjælp eller afløser.

tjana@davidsenhc.dk

Mathias Davidsen, hørespecialist og ejer af Davidsen Hørecenter

Mathias Davidsen

Hørespecialist

Mathias er hørespecialist samt ejer af Davidsen Hørecenter. Han er skiftevis i butikken i Varde og på hjemmebesøg i den nordlige del af Sydjylland

mathias@davidsenhc.dk

Jonas Thybo

Hørespecialist

Jonas er fra Vojens og er vores anden dygtige hørespecialist. Han er skiftevis i butikken i Haderslev og på hjemmebesøg rundt i hele Sønderjylland.

jonas@davidsenhc.dk