Davidsen Hørecenter butik i Varde

Om Davidsen Hørecenter

Davidsen Hørecenter er et hørecenter, ejet af Audiologist Mathias Davidsen.
Besøg vores butik i Varde gågade, eller book tid til et hjemmebesøg, og få besøg af en af vores dygtige hørespecialister. Vi kører i hele Syd- og Sønderjylland.

Tag et kig på siden og læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig til en bedre hørelse!

Hvem skal jeg vælge?

Der findes et hav af hørecentre rundt i landet, og det kan være svært at finde ud af hvem man skal vælge. Davidsen Hørecenter sikrer dig professionel og personlig rådgivning, samt tid til at finde den bedste høreløsning for dig.

Der findes forskellige tilskud, når man skal købe høreapparater, og dette kan også være en jungle at finde rundt i. Derfor sørger vi selvfølgelig for at søge både offentligt og kommunalt tilskud for dig, samt indberetter til “danmark”.

Hjemmebesøg

Har du ikke mulighed for at komme ned i butikken i Varde, kommer vi gerne på hjemmebesøg i stedet for, uanset hvor i Syd- og Sønderjylland, du bor. Vi er en mobil høreklinik og tilbyder derfor at komme ud til dig i trygge og vante rammer og lave alt fra høreprøver til tilpasning af høreapparater. 

Så hvis du ikke har mulighed for at besøge vores butik, er vores mobile høreklinik her for at sikre, at du stadig kan få den nødvendige hjælp og støtte til din hørelse. Kontakt os for at planlægge et hjemmebesøg, og lad os tage os af dine hørebehov på en bekvem og tryg måde.

Livskvalitet

Vi ved præcis hvor vigtig høresansen er for din hverdag og derfor går vi ikke ned på kvalitet. Hos Davidsen hørecenter udleverer vi kun de bedste høreapparater på markedet, som Oticon, Phonak, Widex, Bernafon, så du er sikret den bedste lyd.

Der findes mange forskellige høreapparater og det er meget individuelt hvilket der passer bedst til dine behov. Dette vil vores dygtige hørespecialister hjælpe dig med, så du får den bedst mulige behandling af dit høretab.

Davidsen Hørecenter tilbyder

  • Personlig & professionel rådgivning i hele åbningstiden

  • Mulighed for hjemmebesøg

  • Gratis prøveperiode af høreapparater

  • Markedets bedste høreapparater

  • 4 års garanti og service

  • Fornuftige priser

  • Hjælp til at søge diverse tilskud

Mød vores team

Sekretær Connie Larsen

Connie Larsen

Sekretær

Connie sidder til dagligt i vores butik i Varde gågade, når hun ikke er ude og lave foredrag eller høretest på apoteker. Det er også Connie der tager telefonen, hvis du ringer til os.

connie@davidsenhc.dk

Hørespecialist Mathias Davidsen

Mathias Davidsen

Hørespecialist

Mathias er hørespecialist samt ejer af Davidsen Hørecenter. Han er skiftevis i butikken i Varde og på hjemmebesøg i Varde, Esbjerg, Billund, Vejen samt det sydlige Ringkøbing-Skjern kommune.

mathias@davidsenhc.dk

Hørespecialist Jonas Thybo

Jonas Thybo

Hørespecialist

Jonas er fra Vojens og er vores anden dygtige hørespecialist. Han kører primært på hjemmebesøg i Esbjerg, Vejen, Kolding, Haderslev, Tønder samt Aabenraa kommune.

jonas@davidsenhc.dk