Mobilt hørecenter bil

Mobil høreklinik i Syd- og Sønderjylland

Vores team af hørespecialister hos Davidsen Hørecenter er dedikerede til at sikre, at du får den bedste oplevelse og den mest optimale løsning for dine hørebehov. Vores faste butikker i Varde og Haderslev fungerer som vores base, hvor vores erfarne personale står klar til at vejlede og hjælpe dig. Her kan du stifte bekendtskab med vores brede udvalg af høreapparater og tilbehør samt få svar på eventuelle spørgsmål, du måtte have. 

Men vi forstår også, at det kan være besværligt eller tidskrævende for nogle at besøge vores butik. Derfor er vi glade for at være en mobil høreklinik, som tilbyder hjemmebesøg i hele Syd- og Sønderjylland bl.a. i følgende byer:  Aabenraa, Haderslev, Vojens, Kolding, Vejle, Grindsted, Varde, Ribe og Esbjerg. Bor du ikke i en af ovenstående byer? Ingen problem. Vores kørende høreklinik kommer nemlig også nemt rundt til de mindre byer i det meste af Syd- og Sønderjylland.  

Vores gratis serviceaftale inkluderer:

4 ÅRS

fuld service og garanti
– inkl. justering. 

4 ÅRS

forsikring ved tab eller skade
 af høreapparat

4 ÅRS

forbrugsdele inkluderet

Få en uforpligtende
høretest hjemme

Hvis du oplever problemer med hørelsen, står vores dedikerede team klar til at hjælpe. Vi forstår, at det kan være besværligt eller generende at skulle transportere sig til en klinik for en høretest. Derfor tilbyder vi hjemmebesøg for at sikre, at du får adgang til den nødvendige hjælp uden unødigt besvær. Ved at foretage høretesten hjemme ved dig skaber vi en komfortabel og tryg atmosfære, hvor du kan være afslappet og koncentrere dig om testen. Så hvis du oplever problemer med hørelsen, tøv ikke med at kontakte os for at planlægge en uforpligtende høretest hjemme ved dig på +45 40 50 50 10 eller mail info@davidsenhc.dk. 

Mathias_├©retjek (1)

Mobil høreklinik med serviceaftale

Hvis du vælger at købe dine høreapparater eller høreværn hos Davidsen Hørecenter, er du automatisk omfattet af vores serviceaftale i 4 år.  Det betyder, at du i denne periode er sikret fuld service og garanti, og som en mobil høreklinik kommer vi også gratis ud til dig, hvis du oplever problemer med din hørelse eller høreapparater. Du er naturligvis også velkommen til at besøge en af vores klinikker i Varde eller Haderslev, hvor vi altid vil stå klar til at betjene dig – helt uden omkostninger i perioden.  Serviceaftalen indebærer også, at du er forsikret i de 4 år i tilfælde af, at du skulle tabe eller beskadige dine høreapparater, og du er samtidig berettiget til nye forbrugsdele helt uden ekstra omkostninger.  

mathias_d├©ren (1)

Prøv dine nye
høreapparater hjemme

I forlængelse af høretesten tilbyder vi også en gratis prøveperiode af høreapparater, hvor du får mulighed for at afprøve og opleve fordelene ved vores avancerede høreteknologi. Vi forstår vigtigheden af at finde det rette høreapparat, der passer til dine individuelle behov, og derfor ønsker vi at give dig en chance for at teste vores produkter i din daglige tilværelse. 

Under prøveperioden vil du modtage et par høreapparater, der er skræddersyet til dine hørebehov og præferencer. Vores erfarne audiologer og hørespecialister vil hjælpe dig med at finde den bedste løsning og tilpasse høreapparaterne til din unikke høresituation. De vil også give dig råd og vejledning om brugen og vedligeholdelsen af høreapparaterne.