Widex TV-adapter

Widex høreapparatstilbehør

Her får du et overblik over alle de forskellige Widex tilbehør til høreapparater, som vi kører med hos Davidsen Hørecenter.

Widex COM-DEX

Med Widex COM-DEX kan du problemfrit kommunikere, hvorend du er, og hvorend du går.

Du kan forbinde COM-DEX med to telefoner. Det betyder, at hvis du for eksempel har en arbejdstelefon og en privattelefon, kan du modtage opkald gennem COM-DEX på begge. COM-DEX fås i tre farver til dit personlige udtryk: Champagnehvid, Antracitgrå og Smaragdgrøn.

Læs mere om Widex COM-DEX her.

Pris: 1.650,- inkl. moms

Widex COM-DEX
Widex TV PLAY

Widex TV PLAY

Med WIDEX TV PLAY™ kan du nyde enestående TV-lyd gennem høreapparater med 2,4 GHz. TV PLAY er nem at indstille, streamer stereolyd direkte til dine ører og har et diskret design med en enestående lydkvalitet. Bare afspil bevar forbindelsen.

Læs mere om Widex TV PLAY her.

Pris: 2.000,- inkl. moms

Widex TV PLAY

Widex mRIC Charger

Widex mRIC Charger er en oplader til dine Widex Moment genopladelige høreapparater. Opladeren er utrolig nem at bruge og så er den lavet i et yderst eksklusivt design

Læs mere om Widex mRIC Charger her.

Pris: 1.000,- inkl. moms

Widex mRIC Charger
Widex Remote Link

Widex Remote Link

Widex Remote Link gør det muligt at fjernjustere dine høreapparater.  Få justeret dine høreapparater, udefra.

Læs mere om Widex Remote Link her.

Pris: 1.000,- inkl. moms

Widex Remote Link

Widex RC-DEX

RC-DEX er en kompakt og brugervenlig fjernbetjening til høreapparatet. Dens enkle og intuitive design giver dig nem betjening af høreapparatets grundlæggende funktioner som volumenkontrol og valg af program – også når du ser fjernsyn med TV PLAY.

Læs mere om Widex RC-DEX her.

Pris: 800,- inkl. moms

Widex fjernbetjening til høreapparater
Widex TV DEX fjernbetjening

Widex TV DEX

Widex TV-DEX er en lille, brugervenligt og trådløst fjernbetjening, specielt designet til brug i forbindelse med tv og radio. Den største fordel ved TV-DEX fjernbetjeningen er dens kvalitetsstereolyd i realtid. Oplev tv- eller radiolyd helt efter hensigten, nemlig uden generende forsinkelse eller – hvad der er mere vigtigt – ekko.

Læs mere om Widex TV DEX her.

Pris: 1.750,- inkl. moms

Widex TV DEX fjernbetjening

Widex FM+ DEX

En streaming-enhed af høj kvalitet, som er lille og diskret og designet specielt til trådløse høreapparater. Har tre funktioner: FM, telespole og audioindgang, som giver brugeren stor fleksibilitet. Nem at betjene med trykknap.

Læs mere om Widex FM-DEX her.

Pris: 2.250,- inkl. moms

Widex FM+ DEX