Høreapparatsmodeller

Her får du et overblik over de forskellige høreapparater som vi kører med hos Davidsen Hørecenter.
Alle høreapparater fås som genopladelig model eller med almindelig batteriskift.

Andre mærker og modeller kan anskaffes på opfordring. Kontakt os, hvis du har spørgsmål.

Alle priser er inkl. 4 års ubegrænset hjemkørsel, 4 års fabrikationsgaranti, inkl. service og reparationer, 4 års forbrugsdele samt gratis forsikring (gebyr på 999,- ved tabt apparat). Dette gælder dog ikke ved gratis apparater.

Priserne er egenbetaling pr. høreapparat efter det offentlige tilskud er trukket fra.
Helbredstillæg og Sygeforsikringen “danmark” er ikke medregnet i prisen. Se mere om tilskud her.

Guld

Høreapparater til største lyttebehov & hørenedsættelser – markedets absolut bedste lyd med mest støjreduktion og naturlig lyd.

Fra 9.500,-

Oticon More 1

Phonak Paradise 90 & Lumity 90

Widex Moment 440 & Evoke 440

Bernafon Alpha 9

Sølv

Til større lyttebehov & hørenedsættelser – fungerer til behov med mere støjreduktion og bedre sortering mellem tale og støj.

Fra 7.500,-

Oticon More 2

Phonak Paradise 70 & Lumity 70

Widex Moment 330 & Evoke 330

Bernafon Alpha 7

Bronze

Til de fleste lyttebehov & hørenedsættelser – fungerer til de fleste behov, dog kan det stadig være svært med for meget baggrundsstøj.

Fra 5.500,-

Oticon More 3

Phonak Paradise 50 & Lumity 50

Widex Moment 220 & Evoke 220

Bernafon Alpha 5

Basis

Til basis lyttebehov & hørenedsættelser – fungerer til helt basale samtaler uden ret meget baggrundsstøj.

Fra 2.500,-

Oticon Zircon 1 & Zircon 2

Phonak Paradise 30 & Lumity 30

Widex Moment 110

Bernafon Viron 3

Gratis

Til meget simple lyttebehov & hørenedsættelser såsom 2-3 personers samtale, TV og ingen støj.

0,-

Oticon Ruby 2

Widex Evoke 110

Bernafon Viron 1

Oticon More

8 ud af 10 personer foretrækker Oticon More.

Nye resultater fra test i meget komplekse lydmiljøer viser, at Oticon More høreapparater foretrækkes af 8 ud af 10 personer med høretab, på tværs af forskellige lydmiljøer.

Oticon More er trænet med lydbilleder fra det virkelige liv og er dermed i stand til at balancere lydbilledet omkring dig. Få mere ud af dine samtaler med venner og familie. Oticon More høreapparater forbedrer taleforståelse i både støjfyldte og stille omgivelser.

Læs mere om Oticon More apparaterne her.

Oticon høreapparater

Oticon Zircon

Oticon Zircon bygger videre på Oticons BrainHearing™-filosofi ved for første gang at introducere den åbne lydoplevelse i høreapparaterne i basiskategorien.

Oticon Zircon understøtter hørelsen i de vigtige stunder mellem venner og familie. Fra tale fra alle retninger – 360° -, der er tydelig og balanceret i støjende omgivelser, til at kunne kramme uden irriterende feedback.

Læs mere om Oticon Zircon apparaterne her.

Oticon Ruby

Ruby lover god lydkvalitet med effektiv støjreduktion – selv mellem ordene. Hørbar feedback er blevet reduceret for at forbedre lydkvaliteten yderligere. En ny funktion registrerer og forebygger irriterende fløjtelyde, selv før de opstår.

Læs mere om Oticon Ruby apparaterne her.

Oticon høreapparater

Phonak Audéo Lumity

Phonak Audéo Lumity har en unik teknologi til forbedret taleforståelighed og reducerer lyttebesvær i forskellige lyttemiljøer. Få også gavn af håndfri telefonsamtaler med muligheden for tilkobling til iOS® og Android™ smartphones, samt andet tilbehør. Derudover får du, med Phonak Audéo Life™ Lumity, anden generation af verdens første vandtætte genopladelige høreapparat som kan nedsænkes i op til ½ meter ferskvand, klor- eller saltvand.

Læs mere om Phonak Audéo Lumity apparaterne her.

Phonak Audéo Paradise

Med Phonak Paradise var målet at skabe et høreapparat, der leverer sprød naturlig lyd, så du som bruger kan nyde livets lyde. Med blot ét tryk på dit høreapparat, kan du besvare telefonopkald, betjene musikafspilning og aktivere taleassistenten.

Læs mere om Phonak Audéo Paradise apparaterne her.

Phonak høreapparater

Widex Moment

Widex har ved denne model tilføjet flere parametre til deres Widex MySound-teknologi™ – hvilket giver dig mere kontrol over, hvordan du vælger at høre, uanset hvilken situation du befinder dig i. Derudover har Moment høreapparatet, oplader og juveletui sammen med Widex TV Play et førsteklasses design, der bringer deres æstetiske indvirkning i overensstemmelse med deres audiologiske ekspertise.

Læs mere om Widex Moment apparaterne her.

Widex høreapparater

Widex Evoke

EVOKE kender forskel på klassisk musik og popmusik. Hvordan et møde lyder anderledes end et selskab. Og det holder trit med dig inde såvel som ude. Det kortlægger dit miljø og tilpasser sig i overensstemmelse hermed.

Da de lyde, du udsættes for, konstant ændrer sig, reagerer EVOKE høreapparatet på miljøet omkring dig ved hjælp af Fluid Sound Analyzer.

Læs mere om Widex Evoke apparaterne her.

Widex høreapparater

Bernafon Alpha

Bernafon Alpha er inspireret af dyr med en enestående hørelse.

Bernafons Hybrid Technology™ er den første af sin slags i branchen. Den kombinerer to processeringstilgange i ét hybridsystem og vælger den, der er mest optimal.

Bernafon Alpha streamer lyd direkte fra utallige lydenheder. og kan nu også tilsluttes moderne Android™ smartphones.

Læs mere om Bernafon Alpha apparaterne her.

Bernafon Viron

Viron 9 høreapparater har premium teknologi, der imødekommer de mest udfordrende lyttesituationer. Bernafons første True Environment Processing™ høreapparat lader brugere opleve naturlig lyd, der er tættere på virkeligheden.

Det perfekte valg for aktive mennesker, der søger de maksimale fordele ved den nyeste høreapparatteknologi.

Læs mere om Bernafon Viron apparaterne her.

Bernafon høreapparater Alpha